Potatistapas med rom

Betyg 2.6 av 5.
40 personer har röstat
0
Potatistapas med rom

Ugnsrostade småpotatisar med gravad lax och rom blir en läcker rätt till festbuffén eller julbordet. Toppa med tärnad lax, smetana, citron, gurka, dill och stenbitsrom.

Potatistapas med rom

Ingredienser

4 portioner
12 potatisar t ex Amadine, Cecile eller delikatess
1 msk olivolja
flingsalt med jod
svartpeppar

Topping

1/2 citron
1/2 dl smetana
flingsalt med jod
svartpeppar
2 skivor gravad lax
10 cm gurka
1 msk hackad dill
40 g röd stenbitsrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1382 KJ / 331 kCal
Fett11.2 g
Kolhydrater43.3 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Romdipp med chips
Betyg 4.7 av 5.
74 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kex med färskost, gräslök och rom
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lax- och romtårta
Betyg 4 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Raggmunkar i våffeljärn
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade chips
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pintxos
Betyg 2.5 av 5.
182 personer har röstat
Under 30 min att tillaga