Potatissallad med svarta bönor

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Potatissallad med svarta bönor

Servera den här färgsprakande potatissalladen till ditt grillade kött. Färskpotatis, ruccola, tomat och lök blandas med krämig chèvre och svarta bönor. Kombinationen är elegant och utsökt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Potatissallad med svarta bönor

Ingredienser

4 portioner
600 g kokt färskpotatis
1 färsk lök eller purjolök (1 färsk lök motsvarar 1 liten späd purjolök)
4 tomater
100 g rucolasallad
100 g chèvre (getost)
3 dl kokta svarta bönor

Dressing

1 msk vinäger
3 msk olja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • En återkommande favorit.

    Katharina

  • Otroligt gott till vinmarinerad grillad entrecôte.

    Agneta

  • Otroligt god och matig, även utan svarta bönor!

    Susanne

Testa liknande recept

  • Potatissallad med tomater och getost
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud - chèvretoast
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ljummen quinoasallad
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med lönnsirap och chèvre
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Enklaste chèvrecremen
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad