Potatissallad med rabarber och kapris

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatissallad med rabarber och kapris

Potatissallad med rabarber och kapris tillagar du på under en halvtimme. Dijonsenap och fräsch vårlök ger potatissalladen god smak. Du garnerar med dill som ger trivsam smak och lite färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Potatissallad med rabarber och kapris

Ingredienser

4 portioner
800 g kokt, kall, skalad potatis
1 rabarberstjälk
1 liten knippa salladslök
1 burk cornichons (à ca 130 g)

Dressing

1 1/2 dl olivolja
1 dl dill + till garnering
3 msk kapris
1/2 dl vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket gott, vi använde färskpotatis, färsk rödlök och lite mindre med svartpeppar. Serverade med grillad kassler, paprika, champinjoner och en kall öl. Sommarmat!

    Ulf göran

Testa liknande recept

  • Picklad rabarber och rädisa
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rabarberlängtan
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarberbål
    Betyg 2.9 av 5.98 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smulpaj med rabarber
    Betyg 3.2 av 5.159 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbercocktail
    Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad