Potatissallad med kapris och oliver
En enkel och ganska nyttig potatissallad är denna med kapris och oliver som starka smaksättare. Potatissalladen serverar du ljummen med olivolja och persilja ringlat över toppen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
Ingredienser
8 portioner
2 kg delikatesspotatis
2 vitlöksklyftor
1 dl vitvinsvinäger
1 1/4 dl olivolja
5 msk kapris
2 dl blandade oliver
2 dl grovt skuren persilja
olivolja
flingsalt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Rätten fungerar bra till buffé. Portionerna är beräknade för att passa till buffébordet.
Kapris kan ersättas med sardeller, marinerade kronärtskockor eller soltorkade tomater.
Kapris kan ersättas med sardeller, marinerade kronärtskockor eller soltorkade tomater.
Har du lagat receptet?
Kommentarer