Potatissallad med kapris och oliver

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Potatissallad med kapris och oliver

En enkel och ganska nyttig potatissallad är denna med kapris och oliver som starka smaksättare. Potatissalladen serverar du ljummen med olivolja och persilja ringlat över toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Potatissallad med kapris och oliver

Ingredienser

8 portioner
2 kg  delikatesspotatis
2   vitlöksklyftor
1 dl  vitvinsvinäger
1 1/4 dl  olivolja
5 msk  kapris
2 dl  blandade oliver
2 dl  grovt skuren persilja
olivolja
flingsalt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Rätten fungerar bra till buffé. Portionerna är beräknade för att passa till buffébordet.

Kapris kan ersättas med sardeller, marinerade kronärtskockor eller soltorkade tomater.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stá Spiritos sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt skagenrulle
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivröra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med grön tapenade och parmaskinka
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med italiensk ljummen potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga