Potatissallad med fetaost
Fyllig, delikat och underbar färskpotatissallad med läcker fetaost och krämig het dressing gjord på gräddfil och chilifrukt. De ordentliga smakerna passar utmärkt till en nygrillad saftig stek.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998
Ingredienser
4 portioner
800 g kokt, kall färskpotatis
200 g fetaost
1/2 rödlök
1/2 röd chilifrukt
2 dl gräddfil
2 msk balsamvinäger
1 tsk torkad timjan
salt
vitpeppar
100 g brytbönor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt god potatissallad, men vi tog bort brytbönor och hade i soltorkade tomater istället.
Anette
2009-08-28En enkel och smarrig potatissallad som blev lika god på kesella som med gräddfil om man vill ha ett lättare alternativ!!!
Peter
2005-03-19