Potatisragu med spenat

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatisragu med spenat

Potatisragu med spenat blir en enkel, nyttig och urgod vardagsmiddag som dessutom är vegetarisk. Potatis och spenat får sjuda i grädde, smaksatt av vitlök. Toppa med svarta oliver och servera med kokta ägghalvor och tomatsallad.

Potatisragu med spenat

Ingredienser

4 portioner
10   potatisar (10 st motsvarar ca 700 g)
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
1 msk  smör eller margarin
2 1/2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl  grädde
1   paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
20   svarta oliver

Till servering

kokta ägghalvor
tomatsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta med silverlök och färsk spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Janices vackra ägg
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Toast med Västerbottensost och spenat
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatiskaka med spenat
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatis- och purjolökssoppa med grönkål
Betyg 4.1 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga