Potatisragu med spenat

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Potatisragu med spenat

Potatisragu med spenat blir en enkel, nyttig och urgod vardagsmiddag som dessutom är vegetarisk. Potatis och spenat får sjuda i grädde, smaksatt av vitlök. Toppa med svarta oliver och servera med kokta ägghalvor och tomatsallad.

Potatisragu med spenat

Ingredienser

4 portioner
10 potatisar (10 st motsvarar ca 700 g)
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 msk smör eller margarin
2 1/2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl grädde
1 paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
20 svarta oliver

Till servering

kokta ägghalvor
tomatsallad

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta med silverlök och färsk spenat
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Betyg 4.1 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Janices vackra ägg
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med Västerbottensost och spenat
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Potatiskaka med spenat
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad