Potatisragu med spenat

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatisragu med spenat

Potatisragu med spenat blir en enkel, nyttig och urgod vardagsmiddag som dessutom är vegetarisk. Potatis och spenat får sjuda i grädde, smaksatt av vitlök. Toppa med svarta oliver och servera med kokta ägghalvor och tomatsallad.

Potatisragu med spenat

Ingredienser

4 portioner
10 potatisar (10 st motsvarar ca 700 g)
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 msk smör eller margarin
2 1/2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl grädde
1 paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
20 svarta oliver

Till servering

kokta ägghalvor
tomatsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta med silverlök och färsk spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig spaghetti med röda linser och rostad mandel
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatiskaka med spenat
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rösti med morötter och kyckling
Betyg 2.8 av 5.
64 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stuvad spenat
Betyg 4.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga