Potatisplock
Potatisplock är perfekta aptitretare! En röra av matjessill, crème fraiche och rödlök läggs på de kokta potatisarna som är skurna till munsbitar. Garnera din fräscha mingelmat med en dillkvist och servera!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
Ingredienser
4 portioner
8 små potatisar
1/2 burk matjessill (à 200 g)
1 dl crème fraiche
1/2 finhackad liten rödlök
dill
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Tips! Man kan också toppa potatisen med en klick crème fraiche och rom.
Har du lagat receptet?
Kommentarer