Potatisplock

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Potatisplock

Potatisplock är perfekta aptitretare! En röra av matjessill, crème fraiche och rödlök läggs på de kokta potatisarna som är skurna till munsbitar. Garnera din fräscha mingelmat med en dillkvist och servera!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Potatisplock

Ingredienser

4 portioner
8   små potatisar
1/2   burk matjessill (à 200 g)
1 dl  crème fraiche
1/2   finhackad liten rödlök
dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Husfrusill
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med rödbetor, brynt smör och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med matjessill, hovmästarsås och potatis
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga