Matjessill på lerfat

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Matjessill på lerfat

Underbar matjessill med smör, rödlök, hårdkokt ägg, dill och persilja. Lägg på lerfat och grilla under folie. Du serverar sillen tillsammans med nykokt färskpotatis och en klick kall gräddfil. Det kan inte bli mer sommarmiddag än såhär.

Matjessill på lerfat

Ingredienser

4 portioner
6 - 8   stora matjessillfiléer
50 g  smör
1   rödlök
4   hårdkokta ägg
1 dl  finhackad dill
1 dl  finhackad persilja

Till servering

färskpotatis
gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.1 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med kapris och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga