Matjessill på lerfat

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill på lerfat

Underbar matjessill med smör, rödlök, hårdkokt ägg, dill och persilja. Lägg på lerfat och grilla under folie. Du serverar sillen tillsammans med nykokt färskpotatis och en klick kall gräddfil. Det kan inte bli mer sommarmiddag än såhär.

Matjessill på lerfat

Ingredienser

4 portioner
6 - 8 stora matjessillfiléer
50 g smör
1 rödlök
4 hårdkokta ägg
1 dl finhackad dill
1 dl finhackad persilja

Till servering

färskpotatis
gräddfil

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.2 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med kapris och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad