Potatispanna med sardiner och rödlök
Här är ett trevligt och somrigt recept på potatispanna med sardiner och rödlök. Allt du behöver är potatis, sardiner, haricots verts, rödlök, crème fraiche, buljong, salt och peppar. En fräsch och spännande kombination som du kommer att gilla!
Ingredienser
4 portioner
ca 750 g potatisar
3 dl grönsaksbuljong tärning + vatten
1 dl crème fraiche
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 rödlök
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
2 burkar sardiner (á 106 g)
För alla
Kontrollera ingrediensförtecknigen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Finns det färdigkokt potatis hemma går den bra att använda. Minska då vätskan till 1 1/2 dl och koktiden till 3-4 minuter.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Sommrigt recept! Ruccola hade passat bra till.
Karin
2005-12-25