Potatis- och purjofrittata

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Potatis- och purjofrittata

En roligare variant av omelett där hackad potatis tillsammans med purjolök tar plats. Själva smeten består av ägg, ströbröd och ljuvlig parmesanost. Stek på båda sidor, salta och peppra och servera förslagsvis med en god sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Potatis- och purjofrittata

Ingredienser

2 portioner
4   ägg
3 msk  vatten
2 msk  ströbröd
2 msk  riven parmesan
salt och svartpeppar
3   små kokta potatisar
ca 1 dl  finskuren purjolök
ca 2 msk  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vitlöksgratinerade musslor
Betyg 4.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Purjolök med parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonnarelli con bolognese e polpette
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm tortellinisallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salvatores kycklingrisotto
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kumminkryddad salami- och paprikasås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga