Potatis och palsternacksstomp med parmesan och citron

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Potatis och palsternacksstomp med parmesan och citron

Att göra en stomp är perfekt när det ska gå undan i köket. Ge den kokta potatisen och palsternackan en snabb omgång med gaffeln, späd med buljong och servera med en rivig citronolja. Gott, rustikt och vitaminrikt.

Potatis och palsternacksstomp med parmesan och citron

Ingredienser

4 portioner

Stomp

500 g potatis
400 g palsternacka
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
salt
peppar

Citronolja

rivet skal av 1 citron
2 tsk färskpressad citronjuice
1 liten vitlöksklyfta
1/2 kruka persilja
3 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Palsternackschips med spenat- och parmesandip
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabburgare och grovt potatismos i tunnbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Palsternack- och potatismos med baconfräs
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga