Potatis- och ostpaj

Denna smarriga potatis- och ostpaj gör sig utmärkt som ett matigare inslag på kräftskivan! Den tar cirka en timme att tillaga och pajen fungerar också bra till fisk eller kallskuret.

Gör så här
00:30:00
00:12:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stBra om man kunde skriva om temp gäller varmluft eller vanlig ugn.. Som alltid ett problem med recept.
Tomas
God paj som passar till allt möjligt.
Johanna
Jag bytte ut potatisen mot sötpotatis och vi åt den tillsammans med skagenröra och kräftor. Det blev jättegott och mycket uppskattat.
Titti
God som ett lite matigare tillbehör till kräftorna. Är inne på samma linje som Ingrid. Går att variera med annan smaksättning för att passa till kallskuret kött.
Monika
Jag tycker pajen är god, men tycker inte att den direkt passar ihop med kräftor. För att passa till kräftor så tror jag att man ska utesluta potatisen och ev. dillen också och fylla på med mer lagrad ost. Vi hade rökt lax till potatis- och ostpajen ( jättegott) och jag tror att annan rökt fisk också smakar bra till. Nästa gång jag gör pajen så ska jag byta dillen mot någon örtkrydda och prova tillsammans med rökt eller grillat kött.
Ingrid