Portvinsfikon

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Portvinsfikon

Portvinsfikon, fikon i en lag av portvin, balsamvinäger och socker, ett fenomenalt tillbehör till ostbrickan. De färska söta fikonen får en härlig mjukhet i den simmiga portvinslagen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Portvinsfikon

Ingredienser

2 dl
2 dl portvin
1/2 dl balsamvinäger
2 msk rör-/ råsocker
6 färska fikon (6 färska fikon motsvarar ca 250 g)

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Stekta fikon med körsbär
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fikonmarmelad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mandelmusslor med grädde och fikon
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Fikonchutney med stjärnanis
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fikontoast med rökt skinka
    Betyg 3.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad