Popcorn med kokos, kanel och chili

9
0
Popcorn med kokos, kanel och chili

En påse mikropopcorn är tacksamt att smaksätta på olika sätt. Chilisåsen sriracha ger hett sting som tillsammans med brynt smör, kokossocker och kanel bjuder på en riktig smakexplosion i munnen. Suveränt som snacks på vilket party som helst, eller till glögg.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Popcorn med kokos, kanel och chili

Ingredienser

4 portioner
3 msk smör
1 msk kokossocker
2 krm malen kanel
1 - 2 msk srirachasås (eller annan stark chilisås)
1 påse popcorn (à 90 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 799 KJ / 191 kCal
Fett 12 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 17 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden