Pomodori caldi (fyllda tomater)

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Pomodori caldi (fyllda tomater)

Ugnsbakade fyllda italienska tomater med vitlök, persilja, basilika och citron. Garnera dina Pomodori caldi med parmesan och rivet citrusskal och servera med rostat lantbröd. Ett gott tillbehör till grillat lammkött eller fiskrätter.

Pomodori caldi (fyllda tomater)

Ingredienser

4 portioner
4 små fasta men mogna bifftomater (de som är krulliga i kanten)
3 vitlöksklyftor
4 msk hackad färsk persilja
4 msk hackad färsk basilika
4 skivor lantbröd eller ströbröd (4 skivor bröd motsvarar 4 msk ströbröd)
4 msk olivolja
salt och peppar
citron eller lime
parmesan eller annan lagrad hårdost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gratinerad fänkål med parmesan och basilika
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad greenshellmussla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade grönmusslor med pumpafrön
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad gnocchi med linser och spenat
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med zucchini, pistage och citron
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga