Ostgratinerad greenshellmussla

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Ostgratinerad greenshellmussla

Fenomenal förrätt med havstoner. Koka Greenshellmusslor och smaksätt dem med en mix av basilika, vitlök, solrosfrön och parmesanost. Gratineras i ugn tills de fått vacker färg.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Ostgratinerad greenshellmussla

Ingredienser

4 portioner
500 g  greenshellmusslor
2   skivor vitt bröd
1 dl  basilikablad
1/2   vitlöksklyfta
1/2 dl  solrosfrön
1/2 dl  riven parmesan
salt och peppar
1/2 dl  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gratinerade grönmusslor med pumpafrön
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spagetti med parmaskinka och aubergine
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinkokta musslor med vitlöksbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade grönskalsmusslor
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampsandwich de luxe
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga