Ostgratinerad greenshellmussla

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Ostgratinerad greenshellmussla

Fenomenal förrätt med havstoner. Koka Greenshellmusslor och smaksätt dem med en mix av basilika, vitlök, solrosfrön och parmesanost. Gratineras i ugn tills de fått vacker färg.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Ostgratinerad greenshellmussla

Ingredienser

4 portioner
500 g greenshellmusslor
2 skivor vitt bröd
1 dl basilikablad
1/2 vitlöksklyfta
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl riven parmesan
salt
peppar
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spagetti med parmaskinka och aubergine
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade grönmusslor med pumpafrön
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med vitlöksbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade grönskalsmusslor
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesangratinerad aubergine
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga