Pomodori caldi (fyllda tomater)

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pomodori caldi (fyllda tomater)

Ugnsbakade fyllda italienska tomater med vitlök, persilja, basilika och citron. Garnera dina Pomodori caldi med parmesan och rivet citrusskal och servera med rostat lantbröd. Ett gott tillbehör till grillat lammkött eller fiskrätter.

Pomodori caldi (fyllda tomater)

Ingredienser

4 portioner
4 små fasta men mogna bifftomater (de som är krulliga i kanten)
3 vitlöksklyftor
4 msk hackad färsk persilja
4 msk hackad färsk basilika
4 skivor lantbröd eller ströbröd (4 skivor bröd motsvarar 4 msk ströbröd)
4 msk olivolja
salt och peppar
citron eller lime
parmesan eller annan lagrad hårdost

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostgratinerad greenshellmussla
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm dipp på kronärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kikärtsröra med citron och basilika
    Betyg 4.5 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad