Pocherad torsk med sparris och kaviaryoghurt

Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pocherad torsk med sparris och kaviaryoghurt

En fantastiskt god fiskrätt som dessutom går enkelt att laga till. Du pocherar torsk och blandar till en krämig kaviaryoghurt med smak av dill. Servera den pocherade torsken tillsammans med kaviaryoghurten och potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Pocherad torsk med sparris och kaviaryoghurt

Ingredienser

4 portioner
600 - 700 g potatis
5 dl vatten
3 msk färskpressad citronjuice + klyftor till servering
2 tsk salt
4 bitar tinad, fryst hoki-/ torskrygg (à 140 g)
1 paket tinad, fryst sparris (à ca 300 g)

Kaviaryoghurt

2 dl matyoghurt (t ex grekisk, turkisk eller medelhavsyoghurt)
1/2 dl kaviar
1/2 dl grovhackad dill
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Fisken får smaken av salt och citronjuice som den kokar i. Även i kavaiarsåsen är det kryddor. Men visst kan du krydda på mer efter egen smak!

    Ica-köket

  • Låter gott men behöver ej fisken någon krydda?

    Agneta

Näringsvärde per portion

Energi1510 KJ / 360 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

  • Smörgåstårta med ansjovis och räkor
    Betyg 2.9 av 5.240 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnstorsk med kaviarsås
    Betyg 2.7 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisk i ugn med kaviarsås
    Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad