Plommonsaft

Söt och god plommonsaft på enbart plommon, socker och vatten. Att koka saft är ett enkelt och trevligt sätt att ta hand om det överflöd av plommon som kan uppstå i slutet av sommaren. Plommonsaften är lite elegantare, och är populär bland både vuxna och barn.
Samarbete med:
Dansukker

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättebra att ange mängden för ”diabetes socker” Sötströ. 👍
Anette
2025-09-07Jättebra att ange mängden
Anette
2025-09-07Hej. Jag använder aldrig konserveringsmedlet natriumbensoat vilket kan ge överkänslighetsreaktioner hos känsliga personer. Själv får jag en allergisk chock! Vill tipsa om att helst använda mindre förpackningar så det används fort. Förvara i frysen. Eller hälla kokhet saft i väl rengjorda glasburkar och på med locket. Då blir det en hållbar konserv.
Karin
2025-09-02