Plommon- och chokladterrin

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Plommon- och chokladterrin

Stilig och sagolik efterrätt med smaker av choklad och katrinplommon. Låt chokladsmeten stå i frysen minst fyra timmar innan du serverar den i färdiga skivor. Plommon- och chokladterrinen kommer imponera på varenda middagsgäst!

Plommon- och chokladterrin

Ingredienser

12 portioner
1 påse katrinplommon (à 200 g)
1/2 dl konjak
4 äggulor
2 dl florsocker
200 g mörk choklad typ blockchoklad
5 dl vispgrädde

Gör så här

01:00:00
00:01:00
04:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marängparfait med hallon och choklad
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Engelsk fruktkaka från Hildasholm
Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vaniljglass med kinesiska torkade plommon
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurtglass med kanelplommon
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladglass med italienska kex
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Semifreddo med nötter och maräng
Betyg 2.9 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad