Plommon- och chokladterrin

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Plommon- och chokladterrin

Stilig och sagolik efterrätt med smaker av choklad och katrinplommon. Låt chokladsmeten stå i frysen minst fyra timmar innan du serverar den i färdiga skivor. Plommon- och chokladterrinen kommer imponera på varenda middagsgäst!

Plommon- och chokladterrin

Ingredienser

12 portioner
1   påse katrinplommon (à 200 g)
1/2 dl  konjak
4   äggulor
2 dl  florsocker
200 g  mörk choklad typ blockchoklad
5 dl  vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marängparfait med hallon och choklad
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Engelsk fruktkaka från Hildasholm
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljglass med kinesiska torkade plommon
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaffeparfait
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Valerios Cassataglass
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtglass med kanelplommon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga