Valerios Cassataglass

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Valerios Cassataglass

En luxuös dessert med vaniljglass, chokladglass, pistageglass, Amaretto, konjak och cocktailbär. Serveras med en fyllig chokladsås och garneras med bär.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Valerios Cassataglass

Ingredienser

10 portioner
1 l  vaniljglass
1/2 l  chokladglass
1   burk cocktailbär (à 113 g)
1   påse suckat (à 50 g)
2   tunna tårtbottnar (färdigköpta)
1 1/2 msk  amaretto (likör)
1/2 l  pistageglass
100 g  pinjenötter
1 1/2 msk  konjak

Svalnad sockerlag

2 dl  vatten
2 dl  socker

Till servering

100 g  blockchoklad
1/2 dl  vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glassbomb Halloween
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Semifreddo med nötter och maräng
Betyg 2.9 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cassataglass
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsviss Valentine
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasstårta tiramisu
Betyg 3.8 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb rabarberglass
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga