Plommon- och chokladterrin

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Plommon- och chokladterrin

Stilig och sagolik efterrätt med smaker av choklad och katrinplommon. Låt chokladsmeten stå i frysen minst fyra timmar innan du serverar den i färdiga skivor. Plommon- och chokladterrinen kommer imponera på varenda middagsgäst!

Plommon- och chokladterrin

Ingredienser

12 portioner
1 påse katrinplommon (à 200 g)
1/2 dl konjak
4 äggulor
2 dl florsocker
200 g mörk choklad typ blockchoklad
5 dl vispgrädde

Gör så här

01:00:00
00:01:00
04:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Marängparfait med hallon och choklad
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Engelsk fruktkaka från Hildasholm
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Yoghurtglass med kanelplommon
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladglass med italienska kex
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Valerios Cassataglass
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad