Plockiga fetabiffar

146
3
Plockiga fetabiffar

Snacksiga små färsbiffar som passar fint att inleda måltiden med. Gärna tillsammans med en krämig bönröra, bröd, oliver, och kanske en ouzo. Dubbla receptet på fetabiffarna och bjud annars med tsatsiki, klyftpotatis och sallad som huvudrätt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Plockiga fetabiffar

Ingredienser

6 bufféportioner
200 g
blandfärs
1
liten gul lök
1 tsk
strösocker
1 msk
olivolja (+ extra till stekning)
1
ägg
1 msk
repad hackad rosmarin
1 msk
finrivet citronskal
75 g
riven fetaost
2 krm
salt

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salldsost.
Gör mjölksproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Gör äggfri: byt ägget mot no egg ersättning eller uteslut det.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

146

Kommentarer

Monika

8/2/2020

Jättegod, MEN hade skippat rosmarinet och ersätt med oregano och timjan.

Carolina

7/9/2018

Mycket goda. Fast detxska nog stå ströbröd, inte strösocker i receptet.

Redaktionen ICAse

7/9/2018

Hej Carolina! Vad kul att du tyckte om dem! Men det är faktiskt strösocker vi menar i detta receptet, spännande va! Hälsningar Michelle

Therése

3/17/2016

det är så got! mmm.

Näringsvärde per portion

Energi 607 KJ / 145 kCal
Fett 11 g
Salt 0.9 g
Kolhydrater 2 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept