Snacksiga små färsbiffar som passar fint att inleda måltiden med. Gärna tillsammans med en krämig bönröra, bröd, oliver, och kanske en ouzo. Dubbla receptet på fetabiffarna och bjud annars med tsatsiki, klyftpotatis och sallad som huvudrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salldsost.
Gör mjölksproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Gör äggfri: byt ägget mot no egg ersättning eller uteslut det.
Kommentarer
Monika
8/2/2020Jättegod, MEN hade skippat rosmarinet och ersätt med oregano och timjan.
Carolina
7/9/2018Mycket goda. Fast detxska nog stå ströbröd, inte strösocker i receptet.
Redaktionen ICAse
7/11/2018Hej Carolina! Vad kul att du tyckte om dem! Men det är faktiskt strösocker vi menar i detta receptet, spännande va! Hälsningar Michelle
Therése
3/17/2016det är så got! mmm.