Plockiga fetabiffar
Snacksiga små färsbiffar som passar fint att inleda måltiden med. Gärna tillsammans med en krämig bönröra, bröd, oliver, och kanske en ouzo. Dubbla receptet på fetabiffarna och bjud annars med tsatsiki, klyftpotatis och sallad som huvudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016
Ingredienser
6 bufféportioner
200 g blandfärs
1 liten gul lök
1 tsk strösocker
1 msk olivolja (+ extra till stekning)
1 ägg
1 msk repad hackad rosmarin
1 msk finrivet citronskal
75 g riven fetaost
2 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi607 KJ / 145 kCal
Fett11 g
Salt0.9 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g
Kommentarer
Älskar dem! Vi kör dubbelsats, använder formbar vegetarisk färs och gör dem större, underbart med klyftpotatis i ugnen och med lite tzatziki 😀
Anna
2023-12-03Jättegod, MEN hade skippat rosmarinet och ersätt med oregano och timjan.
Monika
2020-08-02Mycket goda. Fast detxska nog stå ströbröd, inte strösocker i receptet.
Carolina
2018-07-09Hej Carolina! Vad kul att du tyckte om dem! Men det är faktiskt strösocker vi menar i detta receptet, spännande va! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-07-11