Plockiga fetabiffar

Snacksiga små färsbiffar som passar fint att inleda måltiden med. Gärna tillsammans med en krämig bönröra, bröd, oliver, och kanske en ouzo. Dubbla receptet på fetabiffarna och bjud annars med tsatsiki, klyftpotatis och sallad som huvudrätt.
 Ett recept från: 
Buffé nr 1, 2016

Gör så här
00:05:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi607 KJ / 145 kCal
Fett11 g
Salt0.9 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g
Kommentarer
4 stÄlskar dem! Vi kör dubbelsats, använder formbar vegetarisk färs och gör dem större, underbart med klyftpotatis i ugnen och med lite tzatziki 😀
Anna
Jättegod, MEN hade skippat rosmarinet och ersätt med oregano och timjan.
Monika
Mycket goda. Fast detxska nog stå ströbröd, inte strösocker i receptet.
Carolina
Hej Carolina! Vad kul att du tyckte om dem! Men det är faktiskt strösocker vi menar i detta receptet, spännande va! Hälsningar Michelle
ICA-köket