Plattfisk med ost och örter

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Plattfisk med ost och örter

Härligt god panerad rödspätta med smak av ost, dill eller persilja som sedan serveras med frästa morötter, purjolök och palsternackor. Plattfisk med ost och örter tillagas på under 60 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Plattfisk med ost och örter

Ingredienser

2 portioner
2 flådda rödspättor eller annan plattfisk
salt
matfett att steka i
2 dl ströbröd
4 msk finriven ost
1 msk vardera av dill, persilja och körvel eller salvia
1 dl vetemjöl
1 stort ägg

Tillbehör

10 cm grönt från purjolök
2 morötter
2 palsternackor
2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Panerad spätta med räksås
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödspätta med gurkröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panerad spätta med oliv- och tomatsalsa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Currypanerad rödspätta med krämig räk- och dillröra
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestobakad spätta med citron och persiljeyoghurt
Betyg 3.1 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt spätta med citronsås
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga