Pizzasnurror

11
3
Pizzasnurror

Makalöst goda pizzasnurror, så lättbakade att barnen kan göra dem själva. Tomatpuré och ost ger en mild och fyllig smak. Stekt bacon, rödlök och färska örter blir tillsammans en intressant smakupplevelse. Gott och mättande som utflyktsmat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Pizzasnurror

Ingredienser

22 st
1 pkt pizzamix (à ca 500 g)
3 msk tomatpuré
1 pkt bacon (à 140 g)
1 rödlök
3 tomater
2 1/2 dl riven, lagrad ost
1/2 dl valfria färska örter t ex basilika och oregano
1 ägg till pensling
torkad oregano att strö över

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Ann-charlotte

2017-04-05

Wow vilket lättsamt och helst underbart resept att följa, Pizzabullar/snurrorna blev magist goda :-)

Anna

2007-09-04

Mycket goda! Lite lurigt att skära "rulltårtan" - ett tips är att göra 2-3 cm tjocka skivor + att tillsätta extra mjöl. Nåt som är väldigt gott i är oxå soltorkade tomater. Jag tog ett halvt paket med Örtkrydda provencale från Findus som färska örter.

Eleanor

2003-06-03

Mycket snabbt och enkelt att göra. Mycket goda. Kan variera innehållet efter egen smak. Perfekt att ha med på utflykter för barnen. Och även för vuxna.