Makalöst goda pizzasnurror, så lättbakade att barnen kan göra dem själva. Tomatpuré och ost ger en mild och fyllig smak. Stekt bacon, rödlök och färska örter blir tillsammans en intressant smakupplevelse. Gott och mättande som utflyktsmat.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2001
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-charlotte
2017-04-05Wow vilket lättsamt och helst underbart resept att följa, Pizzabullar/snurrorna blev magist goda :-)
Anna
2007-09-04Mycket goda! Lite lurigt att skära "rulltårtan" - ett tips är att göra 2-3 cm tjocka skivor + att tillsätta extra mjöl. Nåt som är väldigt gott i är oxå soltorkade tomater. Jag tog ett halvt paket med Örtkrydda provencale från Findus som färska örter.
Eleanor
2003-06-03Mycket snabbt och enkelt att göra. Mycket goda. Kan variera innehållet efter egen smak. Perfekt att ha med på utflykter för barnen. Och även för vuxna.