Pizzabröd med zucchini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Pizzabröd med zucchini

En smak av medelhavet får det här pizzabrödet när parmesan knådas in i degen och sedan toppas med rosmarin och zucchini. Det görs enkelt på pizzamix och går bra att frysa. Perfekt på festbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Pizzabröd med zucchini

Ingredienser

2 bröd
1   förp pizzamix (à 300 g)
1   liten zucchini (à ca 300 g)
2 msk  olivolja
2 tsk  rosmarin
1/2 tsk  salt
1 dl  riven parmesan

För alla

Gör glutenfri: gör en glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: använd mjölkfri pizzadeg.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfri pizzadeg eller gör egen och välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svamppizza
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipizzor med gorgonzolakräm
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizzasnurror
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salaminos Pizza
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Färspizza med grape- och vitkålssallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga