Läckra hembakta minipizzor med smak av salami, rucola och rödlök. Perfekt som tilltugg såväl till fest som till vardags. Du kan enkelt byta ut fyllningen och göra den med dina egna favoriter!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2002
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj lagrad hårdost eller laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt osten mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Liselotte
2021-06-21Hej. Om jag vill göra pizzan i förväg vilket är bäst. Grädda o frysa sen el frysa innan gräddning
Redaktionen ICAse
2021-06-28Hej Liselotte! Pizzorna är godast att servera direkt efter gräddning men om du vill göra dom i förväg så rekommenderar vi att grädda och frysa in dom efter gräddning. Värm sedan pizzorna försiktigt efter upptining. Lycka till med pizzabaket! Hälsningar Elina