Minipizzor
Läckra hembakta minipizzor med smak av salami, rucola och rödlök. Perfekt som tilltugg såväl till fest som till vardags. Du kan enkelt byta ut fyllningen och göra den med dina egna favoriter!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002
Ingredienser
8 bitar
25 g jäst (25 g motsvarar 1/2 paket)
2 1/2 dl ljummet vatten (ca 37ºC)
2 msk olja
7 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
Fyllning
tomatsås eller tomatpuré
1 rödlök
150 g salami (i hel bit)
3 dl riven lagrad ost eller riven mozzarellaost
1 tsk oregano
Till servering
1 förp rucola (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är per bit.
Energi1245 KJ / 297 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater42 g
Protein12 g
Kommentar
Hej. Om jag vill göra pizzan i förväg vilket är bäst. Grädda o frysa sen el frysa innan gräddning
Liselotte
2021-06-21Hej Liselotte! Pizzorna är godast att servera direkt efter gräddning men om du vill göra dom i förväg så rekommenderar vi att grädda och frysa in dom efter gräddning. Värm sedan pizzorna försiktigt efter upptining. Lycka till med pizzabaket! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-06-28