Minipizzor

Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
1
Minipizzor

Läckra hembakta minipizzor med smak av salami, rucola och rödlök. Perfekt som tilltugg såväl till fest som till vardags. Du kan enkelt byta ut fyllningen och göra den med dina egna favoriter!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Minipizzor

Ingredienser

8 bitar
25 g jäst (25 g motsvarar 1/2 paket)
2 1/2 dl ljummet vatten (ca 37ºC)
2 msk olja
7 dl vetemjöl
1/2 tsk salt

Fyllning

tomatsås eller tomatpuré
1 rödlök
150 g salami (i hel bit)
3 dl riven lagrad ost eller riven mozzarellaost
1 tsk oregano

Till servering

1 förp rucola (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat

Kommentar

Hej. Om jag vill göra pizzan i förväg vilket är bäst. Grädda o frysa sen el frysa innan gräddning

Liselotte

2021-06-21

Hej Liselotte! Pizzorna är godast att servera direkt efter gräddning men om du vill göra dom i förväg så rekommenderar vi att grädda och frysa in dom efter gräddning. Värm sedan pizzorna försiktigt efter upptining. Lycka till med pizzabaket! Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-06-28

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är per bit.
Energi1245 KJ / 297 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater42 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Pizza utan ost
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pizza med salami och fetaost
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pesto, parmesan & salamipizza
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pizza med salami, mozzarella och rucolasallad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk picknickmacka
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mozzarella- och salamipizza
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga