Pizzapaj

Betyg 1.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Pizzapaj

Pizzapaj har en botten av god smördeg och en smakrik fyllning av lök, vitlök, kajennpeppar och tomater. Dekorera pizzapajen med ljuvlig mozzarella, goda sardeller samt oliver och färsk oregano.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Pizzapaj

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 burkar krossade tomater (à 400 g)
1 msk rödvinsvinäger
1 krm kajennpeppar
1 msk socker
2 krm peppar
1 tsk salt
1 paket kyld, kavlad smördeg (à 275 g)
1 - 2 äggulor till pensling
250 g mozzarella
1 ask raka sardellfiléer (à ca 55 g)
10 svarta oliver
några kvistar färsk oregano

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pissaladiere
Betyg 4.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med paprikapesto och prosciutto
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mozzarellapizza med champinjoner
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mozzarella- och salamipizza
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga