Pizzapaj

Betyg 1.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Pizzapaj

Pizzapaj har en botten av god smördeg och en smakrik fyllning av lök, vitlök, kajennpeppar och tomater. Dekorera pizzapajen med ljuvlig mozzarella, goda sardeller samt oliver och färsk oregano.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Pizzapaj

Ingredienser

4 portioner
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
2   burkar krossade tomater (à 400 g)
1 msk  rödvinsvinäger
1 krm  kajennpeppar
1 msk  socker
2 krm  peppar
1 tsk  salt
1   paket kyld, kavlad smördeg (à 275 g)
1 - 2   äggulor till pensling
250 g  mozzarella
1   ask raka sardellfiléer (à ca 55 g)
10   svarta oliver
några kvistar färsk oregano

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pissaladiere
Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Minipizza bianca med sardeller, kapris och tryffelsalami
Betyg 2.7 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparris- och ostpastejer
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Drinkpinnar med sälta
Betyg 1.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ratatouillesås, korv och mozzarellapizza
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga