Pizza med bacon, päron och ädelost

En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.
Energi1487 KJ / 355 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9.5 g
Kommentarer
10 stSupergott till en fördrink!
Sara
Använde libabröd, blev knaprigt i kanterna, gott och inte så fett.
Siv
Gott, men väldigt mäktigt. Ska prova att göra den med vanlig pizzadeg
Ann-charlotte
Verkligen fantastiskt gott! Detta är en av rätterna under juletid hos oss. :)
Sofia
Gjorde enligt receptet. Sitter o smakar en mumsbit. Det gick fort att göra o smakar gott! Gjorde halva degen frös in den andra halvan. Det var inspirerande smak! 🙏😊
Görel
Gillar inte ädelost annars men här blev det jättegott. Inte gjort den för sista gången.
Kerstin
Tack för tipset om baconet, tycker också att det funkade bra att steka på pizzan. Gott!
Sofia
Otroligt gott! En rätt man lätt skulle kunna bjuda gäster på.
Rosmari
Supergod! Funkade bra att lägga bacon på pizzan och köra i ugnen när man kände sig lat!
Johanna
Fantastiskt gott! Har även testat utan bacon👌🏼
Eva