Pizza Marinara

Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pizza Marinara

Pizza Marinara är hemmagjord vegetarisk pizza med knapriga kanter som sprider en mild doft av oregano, tomat och vitlök. För ett fulländat resultat ringlar du över lite extra virgin olivolja innan gräddning.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Pizza Marinara

Ingredienser

4 portioner

Deg

25 g jäst
3 1/2 dl vatten (fingervarmt)
9 dl vetemjöl
1 tsk salt

Fyllning

12 - 15 hela burktomater av god kvalitet
3 - 4 hackade vitlöksklyftor
1 msk oregano
extra virgin olivolja
salt

Gör så här

00:10:00
00:05:00
01:30:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Minipizzor med bananschalottenlök
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizzadeg
Betyg 4.1 av 5.573 personer har röstat
Receptet har 123 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalljäst salamipizza med tomat- och basilikasalsa
Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Medelhavsbröd
Betyg 4.4 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med salami och fetaost
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minipizzor
Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad