Pizza Marinara

Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
0
Pizza Marinara

Pizza Marinara är hemmagjord vegetarisk pizza med knapriga kanter som sprider en mild doft av oregano, tomat och vitlök. För ett fulländat resultat ringlar du över lite extra virgin olivolja innan gräddning.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Pizza Marinara

Ingredienser

4 portioner

Deg

25 g  jäst
3 1/2 dl  vatten (fingervarmt)
9 dl  vetemjöl
1 tsk  salt

Fyllning

12 - 15   hela burktomater av god kvalitet
3 - 4   hackade vitlöksklyftor
1 msk  oregano
extra virgin olivolja
salt

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Gör glutenfri: använd glutenfria pizzabottnar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pizza med salami och fetaost
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pan pizza
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minipizzor med bananschalottenlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minipizzor
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hembakt pizza på italienskt vis
Betyg 3.7 av 5.
199 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispizza/Pizza con le Patate
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga