Pizza bianco med pumpa, rosmarin och parmesan

Servera pizza bianco med pumpa skuren i snittar som tilltugg eller förrätt. Med färdig pizzadeg går den snabbt att göra och parmesan, vitlök och färsk rosmarin gör pumpapizzan oemotståndligt god!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stWow, denna gick hem! Lät pumpan ligga i lite marinad (olja, vitlök och rosmarin) en stund innan det åkte upp på pizzan. Glöm inte dra på parmesan när pizzan kommit ur ugnen, haha det gjorde jag!
Cecilia
Helt fantastiskt recept! Vi serverar detta mycket under vinterhalvåret som förrätt. :)
Sofia
Jättegott recept! Drog på extra flingsalt vid servering och åt tillsammans med chark.
Anna
Äckligt! Vem gjorde receptet? /laga inte detta.
Christina
Hej Christina! Tråkigt att höra att du inte gillade receptet. Var det något särskilt du tyckte hade kunnat vara bättre med receptet? Hälsningar Elina
ICA-köket
No no…. Nej! Anne tyckte inte det var gott
Christina
Bra kombo mellan smakerna, men lite extra salt på toppen skadar som sagt inte. Rosmarin ger mycket smak. Värt att tänka på för de som inte är förtjusta i den kryddan. Det går ju att enbart lägga den på toppen för de som vill plocka bort.
Pontus
Läcker färg! Jag fick slänga på lite salt efter gräddning, pumpan är rätt söt. Passar lika bra som drinktilltugg eller förrätt som till varmrätt.
Kajsa