Gigantisk kaka med choklad och nötter som bakas i gjutjärnspanna! Det trendiga bakverket kallas pizookie – och här gör vi kakan med chokladbitar och pekannötter och serverar med vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett och välj mjölkproteinfri glass.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christoffer
2021-05-15VÄNTA INTE! Sätt dig i bilen. Ta spårvagnen. Ta dig till affärn på bästa sätt, skaffa dig ingredienserna, åk hem och baka. Sen kan du, om du ens orkar röra på tummen, ge denna 5 stjärnor!
Hannah
2021-03-27God med nästan för mäktig. Bättre dagen efter då den var mer kladdig.
Emil
2021-02-10Jag håller inte med Elin nedan om att kakan blir bättre i frysen. Nybakad var den som bäst! Kakan måste ätas varm för annars blir kanterna stenhårda pga sirapen. Den går utmärkt att laga utan nötter också!