Tebröd med färskoströra

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Tebröd med färskoströra

Förtjusande tebröd med kakao, hackade pecannötter och valnötter. Servera tebrödet tillsammans med en ljuvlig röra av färskost, finrivet apelsinskal och florsocker.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Tebröd med färskoströra

Ingredienser

12 bitar
2 1/2 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
1 tsk  bikarbonat
50 g  rumsvarmt smör
2 dl  strösocker
2   ägg
1 1/2 dl  kakao
2 dl  filmjölk
2 dl  hackade valnötter
1/2 dl  pecannötter
smör och ströbröd till formen

Färskoströra

200 g  färskost
finrivet skal av 1   apelsin
3/4 dl  florsocker

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Tips

Prova gärna att byta ut nötterna mot solrosfrön och torkade aprikoser.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kavring med valnötter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brittas kavring
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannbröd
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rustikt bröd med tranbär
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grindalimpa
Betyg 3.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågbröd med frukt och nötter
Betyg 4.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga