Tebröd med färskoströra
![Tebröd med färskoströra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15543/cf_259/tebrod_med_farskostrora.jpg)
Förtjusande tebröd med kakao, hackade pecannötter och valnötter. Servera tebrödet tillsammans med en ljuvlig röra av färskost, finrivet apelsinskal och florsocker.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
![Tebröd med färskoströra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15543/cf_259/tebrod_med_farskostrora.jpg)
Ingredienser
12 bitar
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
50 g rumsvarmt smör
2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl kakao
2 dl filmjölk
2 dl hackade valnötter
1/2 dl pecannötter
smör och ströbröd till formen
Färskoströra
200 g färskost
finrivet skal av 1 apelsin
3/4 dl florsocker
För alla
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör så här
Tips
Prova gärna att byta ut nötterna mot solrosfrön och torkade aprikoser.
Har du lagat receptet?
Kommentarer