Pita med kinesisk köttfärs

Ett smakfullt och snabblagat recept med inspiration från det asiatiska köket. Pita med kinesisk köttfärs innehåller ingredienser som paprika, lök, vitkål, champinjoner, nötfärs, soja och sweet chili. Smarrigt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2238 KJ / 536 kCal
Fett13.4 g
Kolhydrater68.1 g
Protein31.2 g

Kommentarer
9 stJapansk soja blir så mycket bättre.👍
Mats
Kul alternativ till "vanlig" färs i pitabröd.
Johan
Hur gött som helst
Ann-charlotte
Riktigt gott! Jag la till lite sambal olek för lite mer sting.👌👌
Pernilla
Vi brukar göra denna med vegofärs och grönsaksbuljong istället, då blir den vegansk och supergod!
Cecilia
En trevlig vardagsrätt. Hade i lite riven ingefära i färsen då vi tyckte något saknades.
Emmy
Suuupergod. Blev dock väldigt rinnigt så man kan ha i mindre vatten
Stina
Underbart god! Rekommenderas
Joanna
Håller med Jan för salt.
Marika