Pita med grönsaksfyllning

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Pita med grönsaksfyllning

Pita med grönsaksfyllning är ett härligt matigt utflyktsbröd som alla gillar. Fyllningen av potatis och grönsaker får en härlig smakbrytning av kokosmjölken.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Pita med grönsaksfyllning

Ingredienser

6 portioner
4   potatisar
1   morot
1   aubergine
2   röda paprikor
1 - 1 1/2   chilifrukter (t ex spansk peppar)
6   vitlöksklyftor
2   rödlökar
1/2   ask körsbärstomater (à 125 g)
2 msk  garam masala
1 tsk  gula senapsfrön
1 tsk  hel kummin
2 msk  olja
1 dl  kokosmjölk
2 msk  färskpressad limejuice
1/2 tsk  salt
6   pitabröd
2 msk  hackad koriander eller bladpersilja

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddrostad skördepytt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Auberginegryta med okra och grön couscous
Betyg 3.1 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk gryta med blomkål
Betyg 3.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig Bombay-kyckling
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga