Pistagekräm

Betyg 3.9 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Pistagekräm

Krämig pistagekräm som kan användas till så många olika saker. Krämen av pistagenötter kan du använda som fyllning i bullar, tårtor eller andra bakverk. Pistagekrämen passar också att toppa glass med eller varför inte bred den på rostat bröd.

Pistagekräm

Ingredienser

ca 3 dl
2 dl skalade naturella pistagenötter
2 dl flagad mandel
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl neutral kokosolja
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

12 st
  • Perfekt pistagekräm! Gjorde den med rostade och saltade pistagenötter och uteslöt då saltet i receptet. Fantastiskt god att doppa jordgubbar i.

    Sofia

  • Nej för rinnig

    Yones

  • Hej hej! Jag älskar detta recept , har gjort de tre gånger, men de två sista gångerna bytte jag ut florsockret mot Bovetemjöl en halv DL, för att de blev jätte sött. Så jag kan rekommendera att om man vill ha ännu mera pistage smak så kan man ta Bovetemjöl istället 🤗 kram

    Kajsa

Testa liknande recept

  • Pistagepraliner
    Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Shrikand med saffran
    Betyg 3.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötgodingar
    Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad