Enkelt, kul och gott! Bara att du engagerar hela familjen och grillar det klassiska pinnbrödet med hjälp av denna deg. Det är alltid lika spännande att se när brödet gräddas över glöden. Kom ihåg att snurra på pinnen så att pinnbrödet blir jämt gräddat.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per st på brödets torrvikt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
måste man ju prova
Gunilla
2023-09-21Kan man förvara degen i några dagar? Tänker om man ska ut och campa. Om man kan ha med sig färdig deg
Dennis
2023-05-09Tack för din lite kluriga fråga Dennis! Det kan kanske funka men jag skulle nog blanda alla torra ingredienser och sen tillsätta vattnet på plats. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-05-12Hej. Tack för det fina receptet.
Georg
2023-04-30