Pinnbröd

Enkelt, kul och gott! Bara att du engagerar hela familjen och grillar det klassiska pinnbrödet med hjälp av denna deg. Det är alltid lika spännande att se när brödet gräddas över glöden. Kom ihåg att snurra på pinnen så att pinnbrödet blir jämt gräddat.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per st på brödets torrvikt.
Energi449 KJ / 107 kCal
Fett1 g
Salt1 g
Kolhydrater22 g
Protein3 g
Kommentarer
21 stRulla i lagom mängd och ta med ut i skogen grilla en korv linda in korven med degen och platta till den lite och grädda, efter det vill man inte ha korvbröd super gott när man fiskar
Patrik
Blanda i ett kryddmått italiensk salladskrydda och linda bacon utanpå. Mums
Jens
Så gott till fisket!
Johan
Bra jag skrev 😂 antingen bre smör på eller doppa i smält smör och sen rulla i socker och kanel
Amanda
Kan tipsa om att antingen om att ha smör på och rulla i kanel och socker 👌
Amanda
Är det såhär receptet är? Men va.. Jag har bjudit hela min familj på pinnbröd av trolldeg då ju..
Michaela
Som svar på Dennis fråga kan man som Redaktionen säger blanda de torra ingredienserna i en fryspåse eller motsvarande. När det är dags att grilla pinnbröden blandar man bara i vattnet direkt påsen och bearbetar degen i påsen till rätt konsistens.
Tobias
Jag kan även rekommendera att tillsätta en matsked eller två flytande honung när man blandar ihop degen för att lägga till lite extra energi och smak när man är ute och grillar dessa.
Christoffer
måste man ju prova
Gunilla
Kan man förvara degen i några dagar? Tänker om man ska ut och campa. Om man kan ha med sig färdig deg
Dennis
Tack för din lite kluriga fråga Dennis! Det kan kanske funka men jag skulle nog blanda alla torra ingredienser och sen tillsätta vattnet på plats. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket