Pinnar tomata
![Pinnar tomata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett snabblagat recept på fiskpinnar och goda plättar av riven morot, potatis och zucchini blandat med krämig ost. Stek din plättar och fiskpinnar i stekpanna innan du serverar din Pinnar tomata med crème fraiche smaksatt med tomatpuré och basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998
![Pinnar tomata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 potatisar
2 morötter
1 zucchini
100 g ost
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
1 pkt fiskpinnar
crème fraiche
tomatpuré
basilika
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer