Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Pinnar tomata

Ett snabblagat recept på fiskpinnar och goda plättar av riven morot, potatis och zucchini blandat med krämig ost. Stek din plättar och fiskpinnar i stekpanna innan du serverar din Pinnar tomata med crème fraiche smaksatt med tomatpuré och basilika.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala potatisar och morötter. Riv dem grovt. Skölj och riv zucchini. Riv osten. Blanda det rivna och krydda med salt och svartpeppar.
  2. Bryn margarin eller smör i en stekpanna. Klicka i smet och bre ut tunt till plättar. Stek på medelvärme på båda sidor. Stek fiskpinnarna enligt förpackningens anvisning.
  3. Servera med crème fraiche smaksatt med tomatpuré, basilika, salt och peppar.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 zucchini
  • 100 g ost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 pkt fiskpinnar
  • crème fraiche
  • tomatpuré
  • basilika
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer