Pinnar tomata

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Pinnar tomata

Ett snabblagat recept på fiskpinnar och goda plättar av riven morot, potatis och zucchini blandat med krämig ost. Stek din plättar och fiskpinnar i stekpanna innan du serverar din Pinnar tomata med crème fraiche smaksatt med tomatpuré och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998

Pinnar tomata

Ingredienser

4 portioner
3   potatisar
2   morötter
1   zucchini
100 g  ost
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 msk  smör eller margarin
1   pkt fiskpinnar
crème fraiche
tomatpuré
basilika

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Zucchinirakor med ost
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk Delizie med skinka och basilika
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade grönsaker med balsamvinägrett och fetaost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skördesoppa med bacon och basilika
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med bön- och tomatsås och mozzarella
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatis- och zucchinigratäng
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga