Pinjenötstoppar med citron och choklad

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Pinjenötstoppar med citron och choklad

Pinjenötstoppar är maränger i grunden som du smaksätter med rostade pinjenötter och choklad innan gräddning. De färdiga marängtopparna doppas i choklad som sen får stelna vilket gör dem både smarriga och tjusiga.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Pinjenötstoppar med citron och choklad

Ingredienser

30 sycken
100 g  pinjenötter
4   äggvitor
3 dl  socker
rivet skal från 2   citroner
1 tsk  färskpressad citronjuice
100 g  mörk choklad

För alla

Fri från gluten. Fri från laktos och mjölkprotein om ren mörk choklad används. Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marängrosor
Betyg 2.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängspöke
Betyg 4.1 av 5.
118 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktsallad i glas med vit choklad
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelmarängtårta med choklad och färska bär
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Maränggrottor med fruktsallad & vaniljmascarpone
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga