Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika

50
1
Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika

Ett utsökt recept på pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och fräsch basilika. Du gör det av bland annat fläskytterfilé, pinjenötter, crème fraiche och tagliatelle. Aromatiskt och mättande!

Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika

Ingredienser

4 portioner
4 msk pinjenötter
3 msk ströbröd
600 g fläskytterfilé
2 msk smör eller margarin
salt och svartpeppar
1 kruka färsk basilika
3 dl lätt crème fraiche
2 tsk dijonsenap
4 morötter
4 portioner tagliatelle

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

50

Kommentar

Anette

2017-01-08

Mycket god och saftig fläskytterfilé! Saltade och pepprade direkt i paneringen. Använde fet crème fraiche och blandade babyspenat i den färdigkokta pastan istället för morotsnudlarna.