Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika
Ett utsökt recept på pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och fräsch basilika. Du gör det av bland annat fläskytterfilé, pinjenötter, crème fraiche och tagliatelle. Aromatiskt och mättande!
Ingredienser
4 portioner
4 msk pinjenötter
3 msk ströbröd
600 g fläskytterfilé
2 msk smör eller margarin
salt och svartpeppar
1 kruka färsk basilika
3 dl lätt crème fraiche
2 tsk dijonsenap
4 morötter
4 portioner tagliatelle
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket god och saftig fläskytterfilé! Saltade och pepprade direkt i paneringen. Använde fet crème fraiche och blandade babyspenat i den färdigkokta pastan istället för morotsnudlarna.
Anette
2017-01-08