Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika
![Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18004/cf_259/pinjenotsstekt_flaskytterfilé_med_morotsnudlar_och_basilika.jpg)
Ett utsökt recept på pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och fräsch basilika. Du gör det av bland annat fläskytterfilé, pinjenötter, crème fraiche och tagliatelle. Aromatiskt och mättande!
![Pinjenötsstekt fläskytterfilé med morotsnudlar och basilika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18004/cf_259/pinjenotsstekt_flaskytterfilé_med_morotsnudlar_och_basilika.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 msk pinjenötter
3 msk ströbröd
600 g fläskytterfilé
2 msk smör eller margarin
salt och svartpeppar
1 kruka färsk basilika
3 dl lätt crème fraiche
2 tsk dijonsenap
4 morötter
4 portioner tagliatelle
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket god och saftig fläskytterfilé! Saltade och pepprade direkt i paneringen. Använde fet crème fraiche och blandade babyspenat i den färdigkokta pastan istället för morotsnudlarna.
Anette
2017-01-08