Ingefärssyltad gurka och rödlök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ingefärssyltad gurka och rödlök

För dig som gillar ingefära och rödlök är den här rätten det perfekta tillbehöret till fisken eller köttet. Den ingefärssyltade gurkan ger en syrlig och himmelsk smakupplevelse och är dessutom väldigt lättlagad!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Ingefärssyltad gurka och rödlök

Ingredienser

6 portioner
2 - 3 cm  ingefära
1/2 dl  ättiksprit (12%)
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  kallt vatten
1   gurka
2   rödlökar
1/2 dl  bladpersilja

Gör så här

Tips

Passar till: Lättstekt laxfilé med japanskt ris.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Inlagd gurka med ingefära och jalapeño
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltad pumpa
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med rostade solrosfrön
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsmarmelad med ingefära och lime
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pressgurka
Betyg 4.4 av 5.
557 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpicklad gurka
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga