Picklad rödlök

Betyg 4.6 av 5.1500 personer har röstat
Receptet har 166 kommentarer
Picklad rödlök

Sugen på något nytt till dina tacos eller hamburgare? Då är picklad rödlök perfekt. Det enda du behöver är ättika, rödlök och socker. Skiva löken i tunna ringar som du sen lägger i lagen och låter stå över natten. Det är riktigt vackert och smakligt. För lite extra sting kan du addera en gnutta chili i lagen.

Picklad rödlök

Ingredienser

8 portioner
2 normalstora rödlökar
1 dl socker
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

166 st
  • Jag använder steviadroppar istället för socker, blir jättegott och nyttigare! Marcus

    Marcus

  • Ska prova med 1/2 dl socker nästa gång Ingalill

    Inga-lill

  • Det var lätt o gott. Vad händer om jag tar mindre socker? Ingalill

    Inga-lill

Näringsvärde per portion

Energi61 KJ / 15 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater3 g
Protein0.3 g

Testa liknande recept

  • Picklad rödlök med chili
    Betyg 4.3 av 5.73 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltad svamp och rödlök
    Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Eivors syltade squash och paprika
    Betyg 3.8 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sotad syltad lök
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pickles med torkade lingon
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärssyltad gurka och rödlök
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad