Picklad rödlök

Sugen på något nytt till dina tacos eller hamburgare? Då är picklad rödlök perfekt. Det enda du behöver är ättika, rödlök och socker. Skiva löken i tunna ringar som du sen lägger i lagen och låter stå över natten. Det är riktigt vackert och smakligt. För lite extra sting kan du addera en gnutta chili i lagen.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi61 KJ / 15 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater3 g
Protein0.3 g
Kommentarer
165 stToppenbra recept
Ida
Om man späder ättika, 24% fifty fifty med vatten blir det då ättikssprit ? Peder novis i köket
Peder
Hej Peder! Ta bara halva mängden så blir det toppen! Lycka till med löken. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Använder alltid detta recept, ofta med lite mindre socker. 👌🏼
Kristin
Jag använder steviadroppar istället för socker, blir jättegott och nyttigare! Marcus
Marcus
Ska prova med 1/2 dl socker nästa gång Ingalill
Inga-lill
Det var lätt o gott. Vad händer om jag tar mindre socker? Ingalill
Inga-lill
Gott
Jonny
Godaste picklade löken, enkel och snabb att göra!
Ulrica
Busenkelt, snabbt och billigt. Vacker färg också. Uppskattad present att ge bort i fin burk.
Kristina
Bra lag att pikla även blomkål o morötter o olika lökar
Kennerth