Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Picklad rödlök

Picklad rödlök har fått ett riktigt uppsving på senare år, och ingen är väl förvånad? Här har vi en variant som har smaksatts med en kanelstång – kanske extra passande i juletider?

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala lökarna, dela dem och skär bort roten. Skär dem i tunna halvmånar.
  2. Koka upp vinäger, farin, salt och kanelstång. Blanda löken med lagen. Häll upp i glasburk.
  3. Låt stå i kylskåp 2 dagar för att få smak innan servering.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 5 rödlökar
  • 2 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 1 dl brun farin strö
  • 1 tsk salt
  • 1 kanelstång
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 312 kJ / 75 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer