Picklad potatis med crème fraiche och regnbågsrom

Är du på jakt efter en vansinnigt god förrätt? Servera picklad potatis med crème fraiche och regnbågsrom, perfekt till nyår eller en festlig middag när som helst på året. Regnbågsrommen går fint att byta ut mot någon annan typ av rom eller tångkaviar.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1206.5 KJ / 287.9 kCal
Fett18.1 g
Salt1.97 g
Kolhydrater17.4 g
Protein13 g
Kommentarer
8 stWow vad gott!! Väldigt uppskattad rätt av både familj och vänner. Kul med picklad potatis, något jag aldrig smakat innan.
Åsa
Gjort den här rätten flera gånger. Älskar den!
Frida
Supergott! Fräscht och lätt. Jag använde dock smetana istället för creme fraiche för att få extra sötma. Syran från potatisen tillsammans med sötman från smetanan blir jättegott tillsammans med den salta löjrommen.
Vanessa
Smakade inte alls gott, alldeles för surt och potatisen tog överhanden, rödlöken, creme fraiche och rom kunde inte balansera upp det sura. Kommer inte att tillaga den här flera gånger.
Pernilla
Bottennapp, smakade inlagd sill tyckte alla vid bordet
Anna
Smaskens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Patrik
Har provlagat det. Kommer serveras på nyår.
David
Jättegott och lite oväntat.
Henrik