Piadina caprese

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Piadina caprese

Stek piadinabröd och fyll med en tomat- och mozzarellasallad. Så enkelt och gott till som lättare middag, till lunch eller att servera som ett tilltugg innan maten.

Piadina uppskuren i trianglar ligger på en skärbräda. Brödet är fyllt med mozzarella, basilika och tomat.

Ingredienser

2 st
3 tomater
2 förp mozzarella (à 125 g)
2 piadina flatbread
1/2 kruka basilika
2 msk olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Har gjort denna två gånger, första gången stekte jag brödet lite för kort tid så mitt tips är att se till att brödet får en krispig yta. Då blev det supergott!!

    Elisabeth

Näringsvärde per st

Energi3411 KJ / 815 kCal
Fett50 g
Salt3.1 g
Kolhydrater59 g
Protein29 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Piadina med mozzarella och parmaskinka
    Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Flatbread med kyckling och fetaost
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Piadina med skagenröra
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad