Piadina caprese

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Piadina caprese

Stek piadinabröd och fyll med en tomat- och mozzarellasallad. Så enkelt och gott till som lättare middag, till lunch eller att servera som ett tilltugg innan maten.

Piadina caprese

Ingredienser

2 st
3 tomater
2 förp mozzarella (à 125 g)
2 piadina flatbread
1/2 kruka basilika
2 msk olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi3411 KJ / 815 kCal
Fett50 g
Salt3.1 g
Kolhydrater59 g
Protein29 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Piadina med mozzarella och parmaskinka
Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina med kronärtskocka och ricotta
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Flatbread med kyckling och fetaost
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina med sparris, getost och mandel
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina med skagenröra
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Minipinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Betyg 4.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad