Petit choux är vackra och goda små, franska bakelser, här fyller vi varje liten bakelse med grädde och färska hallon. Du kan också välja om du vill fylla bakelserna med vaniljkräm och eller andra bär. Petit choux ser avancerade ut, men de är faktiskt inte särskilt krångliga att göra. Våga testa!
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej. Gjorde dubbelsats, undra om jag kan lägga dom i burk, dom utan fyllning, ?? Eller måste jag frysa in dom ? Tacksam för svar. Mvh Dorthe.
Dorthe
2023-04-30Hej Dorthe! Om du ska använda dem inom ett par dagar så går det bra att förvara dem i kylen. I annat fall rekommenderar vi att frysa in dem. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-02Går det att frysa dom ( utan grädde o bär )
Caroline
2023-04-14Hej Caroline! Ja, det går bra att frysa dem utan fyllning. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-25Blev jättebra, lätt recept, gjorde 20 st. som det står i receptet, men kunde nog gjort 22. Lite längre tid i ugnen än vad som stod.
Birgitta
2023-04-06