Budapestbakelsen uppfanns i Vetlanda på mitten av 1900-talet och har namnet till trots inget med Ungerns huvudstad att göra. Den här klassikern består av mjuk nötmaräng, grädde och clementin och imponerar garanterat på fikagästerna!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gör en dubbelsats! En sats räckte bara till halva plåten
Nuraini
2022-09-26Smeten räckte inte till att spritsa en hel plåt, fick vispa ihop en 2/3 sats till, då blev det precis. Hade stora ägg så förstår inte hur det kunde bli så fel.
Elisabet
2022-06-12Hur förvarar jag en bit som blir över?
Anett
2022-04-15