Bärtartelett med mascarpone
En vacker och enkel efterrätt. Du kan servera bärtartelett med mascarpone vid både festligare tillfällen eller som fika till kaffet. Tarteletterna smakar ljuvligt och den krämiga mascarponen blir pricken över i!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006
Ingredienser
4 portioner
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl florsocker
3/4 dl majsstärkelse (majsstärkelse)
1 1/2 tsk vaniljsocker
50 g smör
2 äggulor
1 ask mascarpone (à 250 g)
1 msk vaniljsocker
3 dl blandade bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1220 KJ / 290 kCal
Fett22 g
Kommentarer
Märkligt hård botten trots lite vatten......god men hård.
Agneta
2016-10-23Inte alls svår och underbart god!
Claes
2008-06-02